Vandaag nog een logo klaar?

In één dag uw logo ontworpen, klaar voor gebruik op uw website en/of drukwerk. 

Da's snel ja, maar het kan. Bent u gevestigd in de regio Den Haag? Dan kan ik dezelfde of de volgende dag langskomen, we gaan meteen aan de slag, en binnen 24 uur heeft u een bruikbaar logo, toe te passen in al uw uitingen. 

Aan het eind van de rit heeft u een logo in verschillende groottes en bestandsformaten. 

Bel meteen om te informeren of ik vandaag tijd heb en wat het kost. 

Geert- Jan Bol 06 48 37 46 26

op Logo in één dag heb ik een speciale website gemaakt voor het logo-design

foto Geert-Jan Bol

 

Hieronder een aantal logo's door mij ontworpen.

 

Leenaers Tekstprojecten

Voor Leenaers Tekstprojecten is een nieuw logo ontworpen. De kleuren en vorm verwijst naar het spel of de strijd tussen water en land, een terrein waar Charlotte Leenaers erg in thuis is. Opgeleid als waterbouwkundig ingenieur in Delft en bogend op jarenlange ingenieurs-ervaring in de Rotterdamse haven, werkt zij als freelance tekstschrijver en schrijft over techniek.

leenaers tekstprojecten logo

Stephanie Gieles Interieurontwerp

Voor Stephanie Gieles Interieurontwerp is aan een nieuwe huisstijl gewerkt. Het resultaat is uitgewerkt in een visitekaartje. Later zal de huisstijl in alle uitingen worden uitgewerkt.
Het logo is gedrukt in een opdikkende transparante (ja!) inkt. Dat geeft een heel subtiel effect. Op de afbeelding hieronder zie je zowel de weerspiegeling van het licht als het opdikkende effect aan de randen van de opdruk.

gieles


'Loot ondernemen in onderwijs'

Voor Loot is een logo ontworpen. 'Loot ondernemen in onderwijs' is een organisatie die ondernemers, bedrijven of industrie in aanraking brengt met onderwijs. Veelal gaat het om techniekprojecten. Bedrijven kunnen leerlingen of studenten interesseren voor techniek, of in het onderwijs kan een project worden gedaan waarin een bedrijf betrokken wordt. Een bekend voorbeeld is de Lego-League, een jaarlijkse competitie waarbij met Lego gemaakte robots tegen elkaat strijden.

De metafoor die gebruikt is in het logo is die van de loot en de stam. De loot krijgt weer nieuw blad, en zoals te zien erg groen. Dat betekent groei voor de boom én de Loot.

loot


info Edge, marketing & services engeneering

info edge

Voor infoEdge is een huisstijl ontworpen. Het logo bestaat uit twee letters die in elkaar (iE) zijn geschoven, als verwijzing naar een koersbepaling. Vaargeulen, haveningangen worden in zeemansgidsen en zeilaanwijzingen dikwijls door landmerken aangeduid. In de beschrijving wordt verklaard hoe men door deze vaargeulen, etc aan de hand van de landmerken moet varen, nl. door ze, vanaf het schip gezien, op dezelfde lijn te houden, b.v. een baken en een kerktoren. Beide moeten dan verticaal boven elkaar of elkaar dekkend worden gepeild. Op de zeekaart kunnen beide vanuit de vaargeul met een lijn worden verbonden. Deze lijn geeft dan de te varen koers aan. De in elkaar geschoven letters i en E symboliseren het aanhouden van de juiste koers.


VOF de Poolleeuw, belastingen & administraties

poolleeuw

Voor de Poolleeuw is een logo ontworpen. De reden dat het logo op z'n kant staat is dat de dubbele L een mooi =teken oplevert. En het is-teken staat symbool voor de balans, de winst- en verliesrekening die in evenwicht moet zijn.


Ministerie van Justitie
Nederlands Forensisch Instituut
Ondernemingsraad

ministerie van justitie

Ontwerpen van een logo voor de OR.
De wens van de OR is om mede met behulp van visuele communicatie de slagvaardigheid en professionaliteit van de OR te benadrukken.
De OR is zowel gericht op personeels- als organisatiebelang, en richt zo als zodanig op personeel en bestuur.


Bacinol bv

bacinol

Voor Bacinol is een huisstijl en correspondentieset ontwikkeld.

In Delft zal binnenkort een gebouw in gebruik worden genomen, met daarin werkplaatsen en atelierruimtes voor architecten, ontwerpers en kunstenaars en publieke ruimtes voor tentoonstellingen, openbare debatten, workshops, kennisuitwisseling e.d.. De naam van het gebouw is Bacinol, vernoemd naar de codenaam van penicilline die daar in de tweede wereldoorlog werd geproduceerd.

Het logo bestaat uit een op het eerste gezicht kenmerkende stip. De stip is een weergave van een bacteriële kweek van penicilline, echter is andere kleuren uitgevoerd. Het letterbeeld is krachtig en sober, passend bij de architektuur van het gebouw.


Bie & Become

bie & become

Voor Bie & Become is een huisstijl en correspondentieset ontwikkeld.

Bie & Become biedt training en coaching aan. In de naamgeving zitten de elementen 'zijn' en 'worden'. De eigenaar heet Hetty de Bie, dus dat is geen verschrijving maar een woordgrap.

Het logo heeft een beeldmerk dat bestaat uit 2 gespiegelde B's. Dat zijn de beginletters van Bie en Become. Het spiegelen is een bekende metafoor in training en coaching. Samen vormen de B's een vlinder, een vlinder die eerst een rups was.
De kleuren zijn fris, vriendelijk en uitnodigend.


Plus Advies

plus

Voor Plus Advies is een huisstijl en correspondentieset ontwikkeld.

De naam Plus staat voor meerwaarde. In organisaties gaat het altijd om het functioneren van individuen in de organisatie. Vaak door op een simpele maar goede manier individuen bij elkaar te brengen ontstaat een onschatbare meerwaarde. Plus Advies biedt daarvoor advies en training aan.

Het logo straalt eenvoud uit, er worden op een heldere integere wijze twee zaken bij elkaar opgeteld.

home

adres en e-mail

klanten

Quick Tour

websites

logo en huisstijl

boeken en boekjes

belettering

aanbesteding