Voor de volgende klanten heeft Transparant websites gebouwd:

MusicLab Den Haag

MusicLab Den Haag

Voor MusicLab Den Haag is een website gebouwd volgens de laatste trend, het 'responsive design'. De site schaalt mee met het scherm waarop gekeken wordt, dus ziet de website er automatisch anders uit op mobile dan op een tablet, en weer anders op de desktop. Probeer het maar eens uit.

lijntjelijntje

 

Leenaers Tekstprojecten

leenaers

Charlotte Leenaers is freelance tekstschrijver en is gespecialiseerd in teksten die op een of andere manier een raakvlak hebben met techniek. Voor haar heb ik een website gebouwd.

lijntjelijntje

NVvL

nvvl

In samenwerking met Tremani heeft Transparant een website gebouwd voor de Nederlandse Vereniging van Luchtvaartingenieurs. De website werkt met een CMS-systeem dat mogelijk maakt om de informatie door leden van de vereniging voortdurend te updaten. Zo kunnen agenda, nieuws en publicaties voortdurend aangevuld en gewijzigd worden en toont de website telkens actuele informatie.

lijntjelijntje

Zet jezelf op de kaart

icohwops

Bureau Zuijdgeest organiseert een workshop voor freelancers, zzp’ers, professionele dienstverleners - zoals artsen, advocaten, acteurs, architecten, Amerika-deskundigen en alternatieve genezers - die hun bedrijf onderscheidend en bezield in de markt willen zetten, mondeling, schriftelijk en digitaal. De tweedaagse workshop Personal Branding, PR en Publiciteit wordt een paar keer per jaar gehouden en middels deze website onder de aandacht gebracht.

lijntjelijntje

ICOH-WOPS Congres

icohwops

In 2010 organiseert VU University Medical Center en TNO Quality of life een congres. Speciaal voor het congres werd een campagne ontworpen. Transparant heeft de vormgeving verzorgd voor alle uitingen, waaronder een flyer en een website. Het content-management-systeem is verzorgd door Nuntius / Teeuwis Hillebrand

De website is niet meer online.

lijntjelijntje

Bie & Become

Van Tuijl

Voor "Bie & Become" is een website ontworpen.

lijntjelijntje

Samsara

MusicLab Den Haag

De website van Samsara was aan vernieuwing toe, en is visueel aantrekkelijker gemaakt met een eenvoudige menustructuur.

lijntjelijntje

Van Waay & Soetekouw Mode

Van Waay & Soetekouw Mode

Voor "Van Waay & Soetekouw Mode" is een eenvoudige website ontworpen. Dat wil zeggen dat de belangrijkste zaken zijn vermeld zoals adres, collectie, route en openingstijden.

lijntjelijntje

Holthuizen

Holthuijzen

Voor "Holthuijzen belettering" is een website ontworpen waarop de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van belettering zijn te vinden. Meer dan 100 voorbeelden met uitvergrotingen zijn te vinden op de website.

lijntjelijntje

HR Global Solutions

HR Global Solutions

HR Global Solutions is het bedrijf van Atze Sybrandy. Als HR-manager doet hij projecten in binnen- en buitenland. Een belangrijk deel van zijn werk is selectie van de juiste mensen voor grote projecten. Zo is hij naar Haïti vertrokken om daar grote hulpprojecten te coördineren.

De website is eenvoudig van opzet, en heeft zijn doel al meer dan bereikt.

De website is niet meer online.

lijntjelijntje

Echt Goed

Voor Echt Goed is een website gebouwd. ECHT-GOED levert wol en stoffen. Desgewenst maken zij daarvan kleding op maat in eigen atelier.

lijntjelijntje

meubelfabriek Zaal

website Zaal

Voor meubelfabriek Zaal is een website ontworpen met als voornaamste doel het vindbaar zijn op internet.

De directie van meubelfabriek Zaal wil graag de aandacht vestigen op hun expertise op het gebied van maatwerk. Meubelfabriek Zaal richt zich zowel op consumenten als bedrijven en biedt oplossingen daar waar de zoektocht naar bestaande oplossingen strand. Maatvoering, functionaliteit, sfeer, kleur, het kan allemaal besproken en gemaakt worden.

De website geeft een overzicht van gerealiseerde projecten en laat zien dat zij schijnbaar onmogelijke interieurwensen kan vervullen.

lijntjelijntje

meubelwinkel Zaal

website Zaal

Voor meubelfabriek Zaal was al een huisstijl en een website ontworpen. Naast meubelen op maat wordt er ook een programma geleverd. Daarvoor is een webwinkel ontworpen.

De website is niet meer online.

lijntjelijntje

De Poolleeuw Administratiekantoor

website Zaal

Voor administratiekantoor De Poolleuw in Delft heeft Transparant een herontwerp gemaakt van het logo en de website.

lijntjelijntje

 

 

Southern Cross

website southern cross

Voor Southern Cross is een website ontworpen, incl.HTML en plaatsing op de webserver bij Asteco. Southern Cross heeft met name klanten die technische producten ontwikkelen. Southern Cross helpt deze bedrijven om door middel van patenten die intellectuele eigendommen te beschermen.

Belangrijkste doel van de website is aanwezigheid op internet, vindbaarheid, het geven van niet-triviale informatie, en een belangrijke eis was dat de website op eenvoudige wijze te onderhouden is door derden en in het bijzonder Southern Cross zelf.

De website is in uiterlijk en opmaak sober, strak en zeer informatie-gericht gemaakt, wat de website helder en toegankelijk maakt. De website wordt door Southern Cross zelf onderhouden met behulp van 'Contribute' van Macromedia.

lijntjelijntje

Kho Liang Ie

Voor Kho Liang Ie is in samenwerking met Frans van Mourik een website ontworpen. Het vormgevingsconcept is van Frans van Mourik, de technische realisatie van TRANSPARANT.
De website heeft een eigenzinnige navigatie die uitnodigt tot het 'doorbladeren' van de door Kho Liang Ie gerealiseerde projecten.

lijntjelijntje

ORG-ID

org-id

Voor 'ORG-ID organisational and individual development' is een website ontworpen. Het vormgevingsconcept is tot stand gekomen op basis van de huisstijl die door Sirene in Rotterdam is ontworpen. De technische realisatie van TRANSPARANT en de inhoud is verder door ORG-ID zelf uitgewerkt.

lijntjelijntje

 

DAJAJA

dajaja

lijntjelijntje

Kookwinkel "het Pauwtje"

pauwtje

lijntjelijntje

InfoEdge

infoedge

lijntjelijntje

Ginkyo

ginkyo

lijntjelijntje

 

 

 

 

home

adres en e-mail

klanten

Quick Tour

websites

logo en huisstijl

boeken en boekjes

belettering

aanbesteding